SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Lugi Basket - föreningen för alla!
Basket i Lugi BBK

Välkommen till Lugi BBK - en av Sveriges äldsta basketklubbar.

 

Hos oss spelar barn och ungdomar basket. Våra grupper, tider och kontaktuppgifter till ledare hittar du ovan under rubriken " Våra Lag"

 

Har du frågor -läs här på hemsidan eller kontakta kansliet på info@lugibasket.se.

 

Vill du börja spela basket! Anmälan här! 

 

Är du ny basketspelare får du prova 3 gånger utan kostnad.

Lugi Basket söker ansvarig för verksamheten för barn i årskurs 0-5
2022-08-04 18:04

 

Lugi Basket söker dig som vill verka för att barnen på Norra Fäladen, Öster och Linero i Lund skall få spela basket i sitt närområde. Vårt nästa steg i föreningsbyggandet är att anställa en person med fokus mot vår breda verksamhet inriktad mot barn i årskurserna 0-5 och på utveckling av våra unga ledare.

 

Omfattning

En tillsvidaretjänst om 50 procent riktad mot vår verksamhet för årskurs 0-5 och utveckling av unga ledare. Omfattningen kan ökas mot 100 procent över tid. Marknadsmässig lön och förmåner utgår i förhållande till erfarenhet.

 

Syfte

Säkerställa att vår verksamhet är ett naturligt val för familjer på de områden där vi verkar genom att vi erbjuder en verksamhet som uppskattas av barn och föräldrar. Att våra unga ledare får en gedigen utbildning och stöd i sitt ledarskap.

 

Mål

Hög kvalité i vår verksamhet för årskurs 0-5 och välutbildade ledare.

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att vara huvudansvarig ledare/tränare för verksamheten som riktar sig till barn i årskurs 0-5 och att ha en kvalitetshöjande roll kring denna verksamhet och utvecklingen av unga ledare. Du kommer att samarbeta med styrelse, klubbchef och coacher för ungdomslagen.

 

Din personliga profil

Du brinner för att lära ut basket till barn och du tycker att det är roligt att umgås med dem. Som person är du utåtriktad och karismatiskt och har lätt att få kontakt med människor och att få dem med dig. Du är bra på kommunicera med både barn och föräldrar. Du pratar både svenska och engelska. Eftersom vi har många unga ledare som jobbar med våra yngre barn är det viktigt att du har god kompetens inom grunderna i basket och kan dela med dig av denna kunskap till våra unga ledare för att öka deras kompetens. I Lugi Basket jobbar vi med spelbaserad träning och enligt de fem gyllene principerna så det är viktigt att du har erfarenhet av detta sätt att lära ut basket.

 

Meriterande

Din personlighet är viktigare än dina formella meriter men har du någon typ av pedagogisk utbildning är detta meriterande.

 

Ansökningsprocess

Du skickar CV och ett personligt brev till oss på info@lugibasket.se så att vi får en initial bild av dig. Ansökningsprocessen pågår löpande liksom intervjuer.

 

Vad vi erbjuder

Lugi Basket erbjuder dig ett självständigt jobb med möjlighet till stort inflytande i en av landets snabbast växande basketföreningar.

 

Om Lugi Basket

Vi har ca 350 aktiva i åldrarna 3-18 år och motionsverksamhet för vuxna. Vi är just nu en renodlad barn och ungdomsförening men siktar på att i framtiden ha lag i division ett på både dam och herrsidan. I vår förening får alla vara med utifrån sina förutsättningar och vi står för respekt, gemenskap och glädje.

 

För frågor

Susanna Falkengren, klubbchef 

Mail susanna@lugibasket.se

Tel 0709182602

 

Terminsstart vecka 35
2022-08-03 10:31

Träningen börjar vecka 35.

 

Denna säsong har vi basketlek med föräldrar för dig född 2017-2019, bollskola för dig född 2014-2016 och lagträning för dig född 2013 och senare.

 

Träningstider mm finns under fliken våra barn och ungdomslag. Alla träningstider är ännu så länge preliminära. Ändringar kan förekomma. 

 

Nybörjare är välkomna i alla lag förutom damer junior.

 

Är du tjej född 2004-2007 och har spelat basket i minst 3-5 år tidigare och vill spela tävlingsbasket är du välkommen till vårt damer junior lag. 

 

Vill du börja spela anmäl dig här: https://www.lugibasket.se/form/?ID=72422. Anmälan är inte bindande och det finns möjlighet att prova på innan man bestämmer sig för att börja. 

Lugis Sommarläger V32
2022-04-29 11:07


När: 8-12 augusti 9-12 ELLER 13-16 beroende på vilken grupp man hamnar i

Var: Fäladshallen eller Vikingahallen

Sista anmälningsdag:15 juni


Lägret är ett dagläger halvdag måndag till fredag 8-12 augusti. Tider och grupper bestämmer vi när vi ser hur många som vill vara med. Vi har ett begränsat antal platser och platserna kommer att fördelas utifrån anmälningsdatum (för giltig anmälan krävs betalning enligt nedan). 

 

Lägret är i första hand avsett för aktiva i Lugi BBK. Har vi platser över får även andra delta. 


Det blir basketträning 2,5 timmar uppdelat på två pass och en rast på ca 30 min i mitten där det serveras ett mellanmål. För de allra yngsta blir det kortare basketpass och istället ett pass med lek eller pyssel. 

För att täcka våra kostnader för hallar ledare och mellanmål tar vi ut en kostnad på 400 kr per deltagare varav medlemsavgift är 50 kr. Medlemsavgiften är giltig för hela säsongen 22/23. 

Vi kommer som vanligt att ha ett antal platser som är kostnadsfria som man kan ansöka om. Vill du ansöka om en kostnadsfri plats så skriv till oss på info@lugibasket.se. Medlemsavgift 50 kr måste dock alltid betalas.

 

Anmälan sommarläger 


Anmälan är inte giltig förrän man har betalat in 350 kr till antingen BG 764-4396 eller swish 1230538850. Glöm inte att skriva namn. 


2021-10-20 10:56

Ett stort tack till Syntema Malmö som är ny sponsor av vår barn- och ungdomsverksamhet. Ni gör det möjligt! 

 

Läs mer om Syntema Malmö här 

https://syntemamalmo.se/.

Lugi F05/06 tar hem guldet i Kungsbacka Cup 2021
2021-09-12 20:11

Grattis tjejer och coacher för en fantastisk prestation!

SPONSORER
STÖTTA FÖRENINGEN
Nyheter från våra lag
Basketläger, 29/04 11:25 
Basketläger, 17/08 12:39 
PU17, 04/09 13:58 
Damer, 24/01 09:54