SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Trelleborg - Lugi Basketbollklubb
 
  INFORMATION

Matchstart:sön 14 november, 09:30
Plats:Västervångshallen Trelleborg
Samling:08:00, Bollhuset
Aktivitetsinfo: Hej!

UPPDATERING!
Vi åker med de 13 spelare som har tackat ja. Kör gör Hjalmar, Aron, David G och Henrik.
Första matchen kommer Jad att stå över. Statusen på killarna avgör vem som står över den andra. Kan alla spela så är det träningsnärvaron som kommer bestämma vem som spelar.
OBSERVERA att vi samlas på Bollhuset istf Fäladshallen. Är det någon som har svårigheter att ta sig till Bollhuset så kan jag hämta upp kl 7:45 på Fäladshallen, hör av er till mig per telefon 0702-702535 så löser vi det!
Ha en trevlig lördag, imorgon är det fullt ös!
Mvh,
Henrik


På söndag är det åter dags för match efter ett långt uppehåll.
Första matchen är redan kl 9:30 i Trelleborg så det blir en tidig morgon. Match 2 spelas direkt efter, kl 10:45. Med anledning av den tidiga samlingen så kan det vara så att vi samlas på 2 olika platser - mer info när vi närmar oss.
Är det så att ni har möjlighet att köra så meddelar det precis som vanligt.
Vi är många spelare i laget och eftersom det är 2 matcher direkt efter varandra så åker vi gärna med fler än 12 spelare, då innebär det att man inte nödvändigtvis kommer att spela båda matcherna.
Är något oklart så tveka inte att fråga.
Trevlig kväll!
Mvh,
Masar, Juan och Henrik

<< Tillbaka